sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Despre NOI !


Totul a început in 1987, când l-am cunoscut pe soţul meu, eu din Bucureşti, el din Alexandria .
Totdeauna mi-am dorit să plec din Bucureşti şi, după 6 luni de navetă Alexandria -Bucureşti, el m-a întrebat daca nu aş vrea să locuim împreună, căci el are locuinţă bună şi posibilitatea de a câştiga decent.
Nu am stat pe gânduri,mi-am dat demisia şi m-am mutat în Alexandria .
Aşa a început viaţa mea de LIBERTATE: fără program fix, fără şefi, fără spaima că voi fi dată afară, că nu-i plac şefului etc., etc.

Soţul meu, Moni Balanescu, era fotograf particular, căci şi el, cu doi ani înainte, îşi luase destinul în mâini şi nu mai depindea de un program fix , de şefi, de obiceiuri, aşa că acum eram doi .Nu era uşor, dar era foarte plăcut.
Timp de cinci ani am muncit şi ne-am distrat făcând fotografii în diverse ocazii, în diferite locuri.
În 1993 a venit vremea să schimbăm ceea ce făceam si am pornit pe drumul Afacerilor clasice.
Timp de şapte ani a fost o experienţă interesantă, dar foarte istovitoare ,stresantă, aşa că în 2000 ajunsesem amandoi cu diverse probleme de sănătate şi supraponderali.
În acea perioadă,o matuşă începuse colaborarea cu firma Amway, dar nu ne-a atras . După ceva vreme tot această mătuşă s-a înscris ca distribuitor la firma cu suplimenţi de sănătate, Herbalife.
Când nu eşti pregatit, nici nu vezi oportunităţile care apar, aşa că, la începutul lui 2000, i-am spus clar că nu ne interesează ,nu avem încredere, nu avem posibilitatea financiara de a intra în acea facere, şi gata .Dupa şase luni, s-a nimerit să mergem iar in vizită la matuşa mea, dar de data asta, erau invitaţi şi sponsorii ei din Herbalife .
Asta a fost primul pas in ceea ce va fi schimbarea noastra totală.
In 4 august 2000, am semnat licenţa cu Herbalife, am intrat în program de control al greutăţii şi întărire a sănătăţii, implicit, şi am început noua noastră viaţă.
La 1 noiembrie 2000, ne-am hotărât să închidem afacerea pe care o aveam şi, tot restul vieţii, să ne dedicăm afacerii tip MLM.
Mai ales soţului meu îi place să stea de vorbă cu oamenii şi asta este baza succesului, în acest tip de afacere.

Am inceput sa INVATAM:
să mâncăm, să bem APĂ, să ne ordonăm, să câştigăm, să cheltuim, să comunicăm eficient, să fim sociabili.
Totul părea un vis extraordinar şi ne era teamă să nu ne trezim.
Aşa am intrat in lumea MLM- ului - o lume dură, dar dacă te molipseşti de ea nu mai scapi .

MULŢUMESC !

Mulţumesc în fiecare zi că am facut cunoştinţă cu lumea MLM , matuşii mele, căci dacă nu avea răbdare cu noi, nu se ştie în ce direcţie ne ducea viaţa.
Chiar asta înseamna MLM - Afacerea Prieteniei, căci în MLM suntem parteneri, nu concurenţi .

Ce schimbări au fost :
-în primul rând, şi cel mai important, am învăţat să ţinem la noi, să ne respectăm, să trăim sănătos. În aceşti 10 ani greutatea nu mai este o problemă ,sănătatea o controlam cu uşurinţă, fără să apelăm la medici şi medicamente;
- financiar, am scapat de STRES-ul unei afaceri clasice: bani de chirie, bani de supertaxe , bani de salarii, bani de marfă ,bani ,bani şi iar bani, controale, stres, stres şi iar stres.
Acum investiţia este destul de mică, doar câteva sute de dolari, afacerea noastra este intr-o cutie din porbagajul maşini, iar locaţia oriunde ne deplasăm, fără, chirie, fără angajaţi, controale, taxe aiurea .

Suntem o echipă în care fiecare face câte ceva pentru SUCCES.

În acesti 10 ani am realizat multe . De baza a ramas Herbalife , dar am colaborat şi cu alte firme in sistem MLM şi, de la fiecare, am învăţat câte ceva, am comparat planurile de compensare, produsele, în acest fel am putut analiza care este mai rentabilă la aceeaşi muncă, după rezultatele financiare substanţiale şi, bineânţeles, care ni se potriveşte cel mai mult .

De doi ani am înţeles că viitorul afacerilor va fi pe INTERNET, deci am inceput să ne instruim cu privire la ce înseamnă Internet şi ce am putea face .
Am avut diverse colaborări şi de la fiecare am învăţat câte ceva, chiar dacă de la unele nu am cistigat nimic financiar, dar am cistigat EXPERIENŢĂ.
Pe Internet Nu este uşor, dar nici greu.
Ceea ce este formidabil, după părerea noastră, este că mereu înveţi câte ceva (asta daca vrei, bineănţeles), nu mai trebuie să facem neapărat deplasari pentru contacte ori instruiri, deci costurile respective le direcţionam către altceva. Acum le putem face online .
Bineînţeles că afacerea se face şi Online şi Offline . 
 

Prosperitate si Succes
Pe zi ce trece devin din ce  in ce mai prosper!


Un comentariu:

scris bold - cuvant
scris inclinat (italic) - cuvant
link spre o anumita pagina - <a href="http://www.google.ro>Google</a>