luni, 6 august 2012

Tainele ascuse ale medicinii!Mai deslusim cate ceva din tainele ascunse ale medicinii,
un material primit pe email.
"Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii".
Lipsa sarii din sange!! 
Interesant,dar LOGIC.
Aceeasi problema cu tensiunea arteriala: inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita  superioara a "normalului". Sa aiba aceeasi justificare? Va dezvaluim azi o  taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii "prostimii".  
Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
Asta da avertisment medical! 
Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La prima citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia !!!  
Între copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de  kilograme... e o marja de eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi. 
Între omul de la munte... care  bea apa puternic magnetizata si aproape  pura si cel de la ses sau de la oras care primesc apa cea mai infecta, cel de la munte va "dizolva" si  elimina mult mai repede chimicalele! 
Nu uitati ca nu suntem la fel, ca nu  avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul - purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH negativ) altii, cei mai  multi, au Fierul (RH pozitiv)!  Nu uitati ceea ce multi vor sa ascunda:
- orice reactie a apei cu sarea produce... caldura!!!  
Iar sarea formeaza pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de... 11 000 de ori viteza transferului informational catre creier!!! 
Mai simplu spus, lipsa sarii din sânge...prosteste!!!  
Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: 
sa devenim legume! 
La munca si înapoi acasa, la televizor.unde ni se repeta zilnic prostiile astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza
grav sanatatii!  
Dar excesul de alcool, tutun si medicamente?  
De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect?  
De ce nu se fac campanii contra etnobotanicelor ???  
Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atât de multi încât viata copiilor si a tinerilor...nu mai conteaza!!!  
Este vorba de profituri imense, accize si taxe!  
Si în fond este bine sa ai multe "legume"  în sistem ! 
Pentru ca legumele îsi platesc taxele, la zi!  
Amintiti-va! 
Ce face medicul prima data când ajungi în spital?  
Îti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! 
Adica taie legaturile informationale cu creierul,  ca sa poata trimite medicamentele peste tot în corp. 
Amorteste creierul pentru ca altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! 
Ar declansa alergii!
Dar zaharul?  
 Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! 
Nu vorbim de "clasicul" zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine,  naturala! Glucoza participa direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei. 
Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Si evolutia dv. Genetica!
Grasimile ?
Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului,  induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.  În  trecut, cineva cu un regim alimentar ce continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele!  Sa le coboare la 200! Imediat, au aparut 36 de milioane de "bolnavi", si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig, dintr-un foc!. Între vrajeala stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul român a ales intuitia!... tot cu slana, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si traieste mult si bine... cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii?  Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani... cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum, trageti dvs concluziile.
APA.
*Ce face  apa  daca e  bauta  inainte de  a  manca si  imediat  dupa masa!*
Un articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul de cord. Chinezii si japonezii beau ceai fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam *obiceiul lor* la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. 
Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. 
Va incetini digestia. Cand aceasta reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de*intestine* mai repede decat mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la *cancer*.  
Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare.
Simptome comune de atac de cord.
Un punct serios referitor la atacul de cord.
Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este *durerea bratului stang*.
Atentie la dureri intense *in zona falcilor*. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima *durere in piept* in timpul atacului de cord.*Nausea* (ameteala) si *transpiratia intensa*sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc. 
Sa fim atenti.  
Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai multe  sanse de supravietuire."
Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata!

2 comentarii:

 1. e o prostie sa spui ca n-ai destula sare in sange. chiar daca eliminam total aportul de sare din mancaruri ceea ce e imposibil pentru că fiecare ingredient in parte contine o cantitate de sare, tot e suficient pentru o viata normala. Nu putem vorbi niciodata de un aport al sarii prea mic in schimb putem vorbi de o carenta a iodului de aceea sarea a fost iodata, insa iod avem in usturoi chiar daca-l fierbem. O cantitate de sare prea mare face sa se depuna pe vasele de sange și să formeze un strat inutil care ingreuneaza circulatia sangelui si majoritatea bolilor de inima pornesc de la un aport prea mare de sare. Cel putin primul subiect cel al sarii mi se pare penibil, să spui că devii dement de la lipsa sarii.

  La fel e penibil să spui că un colesterol scazut e rau. Nu am vazut vreodata un colesterol prea scazut pentru ca nu putem vorbi de asa ceva. Nu stiu cine e autorul acestor informatii false dar vorbeste in necunostinta de cauza. Cautati pe google despre videourile doctorului calin marginean care intaresc afirmatiile mele.

  Încă un lucru ce mă frapează e fragmentul de încheiere specific acestui tip de mesaje: Un *cardiolog* spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata. Citeste si trimite unui prieten. Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Încă un lucru ce mă frapează e fragmentul de încheiere specific acestui tip de mesaje: Un *cardiolog* spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata. Citeste si trimite unui prieten. Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii."-unde vezi in articol fragmentul asta?
   In rest,fiecare intelege ce vrea din mesaj,eu nu l-am perceput ca tine .
   Sa auzim numai de bine!

   Ștergere

scris bold - cuvant
scris inclinat (italic) - cuvant
link spre o anumita pagina - <a href="http://www.google.ro>Google</a>