vineri, 27 decembrie 2013

Esti pregatit pentru SUCCES?
Nu te da batut!

Van Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vieţii lui. Şi acesta surorii lui, pe un preţ infim. Asta nu l-a oprit, însă, să picteze peste 800 de tablouri.

In 1954, Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis Presley după un singur concert. I-a spus:“Nu vei ajunge nicăieri, fiule. Mai bine te-ai întoarce la condus camioane”.

Beethoven a fost considerat de către profesorii săi " fara nicio şansă ca şi compozitor ". Nu i-a ascultat însă, şi a compus 5 dintre cele mai bune simfonii, fiind complet surd.

Albert Einstein nu a vorbit până la 4 ani şi nu a citit până la 7.
Una din profesoare l-a descris ca fiind “încet la minte, nesociabil şi pierdut pentru totdeauna în vise prosteşti”.
Einstein povesteste mai tarziu : Ma gandeam cu ar fi sa zbori pe o raza de lumina, sa te uiti in oglinda si sa nu vezi nimic.
A fost exmatriculat de la şcoală şi a pierdut admiterea la Politehnica din Zurich.
Totuşi, a învăţat să vorbească, să citească şi chiar să facă puţină mate…nu?

Michael Jordan şi Bob Cousy au fost daţi afară din echipa de baschet a liceului. Jordan spunea: „ Am eşuat de nenumărate ori în viaţă. De aceea am reuşit.”

Winston Churchill a rămas repetent când era pe clasa a 6-a. De fiecare dată când a candidat a fost înfrânt, până când a împlinit 62 de ani şi a devenit Prim ministru.
El a scris mai târziu: “Never give in, never give in, never, never, never, never – in nothing, great or small, large or petty – never give in except to convictions of honor and good sense. Never, Never, Never, Never give up.”

Charles Darwin a renunţat la cariera în medicină. Tatal sau i-a spus: “Nu-ţi pasă de nimic înafară de prins câini şi şobolani.” În biografia lui, Darwin a scris: “Am fost considerat de tatăl meu şi de toţi profesorii ca un băiat foarte obişnuit, de fapt chiar mai jos decât standardul mediu de inteligenţă.” Cu siguranţă, a evoluat...

Profesorii lui Thomas Edison spuneau despre el că „ prea prost ca să înveţe ceva”. A fost concediat de la primele două joburi ale sale, fiind considerat neproductiv. Cautand becul, a făcut 1000 de incercari lipsite de succes.  Întrebat de un reporter cum s-a simţit să eşueze de 1000 de ori, Edison a spus: „Nu am eşuat de 1000 de ori. Am aflat doar moduri in care becul nu functioneaza.”

Walt Disney a fost concediat de editorul unui ziar pe motiv că nu are imaginaţie şi idei bune. A dat faliment de mai multe ori până să construiască Disney Land-ul. Dealtfel, Propunerea parcului a fost refuzată pe motiv că nu ar atrage pe nimeni.

La 21 de ani, actriţei franceze Jeanne Moureau i s-a spus de către un director de casting că are capul prea curbat, că nu e destul de frumoasă şi că nu e îndeajuns de fotogenică pentru a face un film. A respirat adâng şi şi-a zis “În regulă. Atunci cred că trebuie să fac totul în felul meu”. După ce a făcut 100 de filme, în 1997 a primit premiul Academiei Europene de Film pentru Realizările de-alungul Activităţii.

Charlie Chaplin a fost iniţial refuzat de către studiourile din Hollywood, pantonima sa fiind considerată un nonsens.

George Lucas a fost refuzat de nenumarati creditori cand a prezentat scenariul "Star Wars" pe motiv ca "nimeni n-o sa se uite la tampeniile astea".
 Cu putinul castig obtinut din primul film, a mai facut inca 5 pe cont propriu.  Use the Force !

Parintii lui Enrico Caruso i-a spus acestuia că n-are voce şi că nu poate să cânte deloc. Părinţii vroiau ca el să devină  inginer.

 John Lennon a fost pedepsit de mama lui care i-a distrus chitara pentru ca nu voia sa mearga la scoala.  Imagineaza-ti...

Când Pablo Casals a împlinit 95 de ani, un reporter l-a întrebat “Domnule Casals, aveţi 95 de ani şi sunteţi unul dintre cei mai mari violocenlişti din toate timpurile. De ce încă mai exersaţi 6 ore pe zi?” Domnul Casals i-a răspuns: “Pentru că încă cred că fac progrese.”

Nu-ti face griji daca prietenii si familia ta refuza afacerile cu tine.
 

Altii au stat mai rau...

... si au ajuns bine.

Visul este Totul!
Prosperitate si Succes
Pe zi ce trece devin din ce  in ce mai prosper!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scris bold - cuvant
scris inclinat (italic) - cuvant
link spre o anumita pagina - <a href="http://www.google.ro>Google</a>